top of page
Fairmont

Fairmont Suites - Georgetown

The custom millwork package includes headboards, bathroom portals, mini bars, closets, entertainment centers, credenzas with open shelving, wall cladding, mirrors and a kitchen. The furniture and fixtures are designed to enhance the guests’ experience and provide them with a comfortable and convenient stay.

Graduate

The Graduate - Richmond

This hotel features a stunning millwork package that includes the front desk, cafe, rooftop bar and wooden wall panels throughout the lobby. 

Sources: Graduate Richmond,

Christian Horan and Ron Blunt

Deck 1

Deck Rebuild

Our team recently tackled a weathered deck that had seen better days. Despite having a bedroom door adjacent to it for three decades, the homeowners had no practical access from it. Determined to create something extraordinary, we embarked on a tear down and rebuild mission.

The result? A stunning, modern showpiece that seamlessly blends functionality with aesthetics. Gone are the splintered boards and faded railing. Instead, we introduced sleek, low-maintenance materials with a much larger footprint that promise longevity and ease of care. The homeowners can now step out onto their deck directly from either the dining room or the bedroom—a convenient and elegant solution that enhances their daily living experience. Plus, there is so much room for activities!

From worn-down to wonderful, this transformed deck stands as a testament to our commitment to quality and personalized craftsmanship. We’re thrilled to have created a space where the homeowners can relax, entertain, and enjoy the outdoors in style.

Kicthen 1

Kitchen Remodel

In its ‘before’ state, this kitchen felt dated and somewhat dark, with limited space. However, after our remodel, it underwent a remarkable change. The room is now bright and inviting, thanks to our homeowner's strategic design choices. We relocated the fridge, cooktop and oven for better functionality and removed the island and corner pantry to create an open flow, making the space feel more spacious and welcoming.